Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Και τώρα play-off..



"Κυριακή κοντή γιορτή" λέει ο λαός μας.
Σήμερα λοιπόν είναι η πρώτη μέρα των play-off όπου μετά απο μία σειρά αγώνων θα κριθεί η τελική κατάταξη των ομάδων που θα αντιπροσωπεύσουν,μαζί με τον Ολυμπιακό , την επόμενη χρονιά την χώρα μας στις ευρωπαΐκές διοργανώσεις.






Απόψε λοιπόν ρίχνονται στη "μάχη" την πρώτη αγωνιστική ημέρα των play-off οι ομάδες με τα παιχνίδια Π.Α.Ο.Κ - Π.Α.Ο και Α.Ε.Κ - Α.Ε.Λ.
Πιό συγκεκριμένα στις 19:00 ΠΑΟΚ και Παναθηναΐκος στο γήπεδο της Τούμπας(το παιχνίδι θα μεταδοθεί απο το Novasports 1) θέλουν να ξεκινήσουν με το "δεξί" μιας και ο σημερινός νικητής θα αποκτήσει σοβαρό πλεονέκτημα για τη συνέχεια των αγώνων.
Ο Π.Α.Ο.Κ έχει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα λόγω της έδρας .Για τον σημερινό αγώνα υπάρχει sold-out και αναμένεται "καυτή" ατμόσφαιρα απο τους οπαδούς του Π.Α.ΟΚ που έχουν εξαντλήσειαπο τώρα τα εισιτήρια και των τριών αγώνων για τα play-off.Με πίστη για τη νίκη λοιπόν και χωρίς τους τραυματίες Χούτο, Αναστασάκο καθώς και τον Μάρκος Αντόνιο που απουσιάζει αδώ και αρκετό καιρό΄λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας , θα παρατάξει τους παίκτες του ο Φ.Σάντος με ένα σύστημα 4-3-3.
Απο την άλλη και ο Παναθηναΐκός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει σε θέση ισχύος έναντι των αντιπάλων του, με αρκετές απουσίες.Πιο συγκεκριμένα θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών οι Χριστοδουλόπουλος , Σπυρόπουλος , Γκάμπριελ και Βαβζρίνιακ.Ο Τεν Κάτε θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-2-1 , ένα σύστημα που παρέταξε και στον αγώνα με την Ίντερ προσδοκώντας να έχει τα ίδια αποτελέσματα.







Στον δεύτερο αγώνα της 1ης αγωνιστικής των play-off αναμετρώνται η Α.Ε.Κ με την Λάρισα στις 21:15 στο Ο.Α.Κ.Α και θα μεταδοθεί απο το Novasports 1.
H A.E.K που μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να στεφθεί Κυπελλουχος δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι άλλο πλην της διάκρισης σ'αυτόν τον θεσμό.Η νίκη στο σημερινό αγώνα είναι κάτι παραπάνω απο επιβεβλημένη για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες του.Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες αλλα με τον τιμωρημένο απο τον Μπάγεβιτς Ραφικ Τζεμπούρ στον παγκο θα παραταχθει η Α.Ε.Κ.
Στην αντίπαλη πλευρά ο τεχνικός των Λαρισαίων Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.Οι "βυσσινί" κα΄τεβαίνουν αποφασισμένοι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μιας και όπως είπε ο Ελληνας τεχνικός η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και με πίστη και υπομονή μπορεί να βγει κάτι θετικό.

Οι 4 ομάδες ξεκινούν τον δρόμο των play-off με την παρακάτω βαθμολογία

1.Π.Α.Ο.Κ 3
2.Π.Α.Ο 2
3.Α.Ε.Κ 1
4.Λάρισα 0



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: