Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Play Off SUPERLEAGUE '09


Παναθηναικός και Α.Ε.Κ έχουν τον πρώτο λόγο πλέον ,για την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Supeleague.


Συγκεκριμένα στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ο Παναθηναΐκός χωρίς να παρουσιάσει κάτι πολύ αξιόλογο κατάφερε μετά απο μία άτυχη στιγμή της άμυνας της Α.Ε.Λ να ανοίξει το σκορ στο 68' με το παρθενικό γκολ του Μουν για φέτος.
Η Α.Ε.Λ έχασε αρκετές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτ΄σειστην επιτευξη κάποιου γκολ και έτσι μοιραία ήρθε η 4η ήττα σε ισάριθμους αγώνες.



Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας οι δύο Δικέφαλοι παρουσίασαν κατά διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο.Πιο τυχερή η Α.Ε.Κ στα σημεία και με πολλά λάθη οι αμυντικοί του Π.Α.Ο.Κ έδωσαν το τελικό αποτέλεσμα που καταδικάζει τον Π.Α.Ο.Κ όπως όλα δείχνουν μιας και έχει μείνει αρκετά πίσω μετά απ τις διαδοχικές ήττες απο Π.Α.Ο ΚΑΙ Α.Ε.Κ στις τελευταίες αγωνιστικές.ΠIο αναλυτικά, το σκορ για την Ένωση άνοιξε απο πολύ νωρίς ο Τζεμπουρ μόλις στο 9'.Απο εκείνο το σημείο ο Π.Α.Ο.Κ προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα και να ισορροπήσει το παιχνίδι κάτι που πέτυχε με τον Ίβιτς στο 35'.
Αυτό όμως κράτησε για πολύ λίγο μιας και 4' αργότερα η Ά.Ε.Κ πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Ισμαελ Μπλάνκο μετά απο λάθος απόκρουση του Σναουτσερ .
Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Π.Α.Ο.Κ ήρθε και η ανόητη αποβολή του Σορλεν με 2 κίτρινες κάρτες σε μισό λεπτό.Για την αποβολή υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα απο τον Π.Α.Ο.Κ .Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους ασπρόμαυρους και μοιραία ήρθε το τελικό 3-1 με γκολ του Σκόκο μτά απο νέο λάθος της άμυνας και ασθενη απόκρουση του Χαλκιά.Να σημειωθεί πως το 3ο τέρμα χρεώθηκε στον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ μιας και ήταν αυτός ο τελευταίος που ακούμπησε την μπάλα πρίν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.



Ετσι η βαθμολογία μετά και την 4η αγωνιστική έχει ως εξής:

1. Π.Α.Ο 12
2. Α.Ε.Κ 11
3. Π.Α.Ο.Κ 6
4. Α.Ε.Λ 0

Το πρόγραμμα των επόμενων 2 αγωνιστικών έχει ως εξής:

24-5-2009Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
ΑΕΛ-ΑΕΚ

31-5-2009
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: