Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Πάμε Στοιχημα..




Μετά την απροσδόκητα εύκολη νίκη της Manchester United μέσα στο "Emirates Arena" του Λονδίνου επί της Arsenal, και την πρόκρισή της στον τελικό της Μόσχας, ήρθε η σειρά του δεύτερου ζευγαριού να δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης σε Chelsea ή Barcelona.
Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες στον πρώτο αγώνα με σκορ 0-0. Ας μην μας ξεγελάει όμως αυτό το σκορ γιατί πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν τα πάντα ανα πάσα στιγμη.Προσωπικά πιστεύω πως η φετινή Barcelona μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός τελικου και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να χάσει απόψε απο την Chelsea.Βέβαια θαύματα γίνονται και στις μέρες μας αλλα..θα ποντάρω υπέρ των ισχυρών της Barca.
Για τους δύο αυριανούς ημιτελικούς του Κυπέλλου UEFA μεταξύ
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ -ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ και ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ.



Οι ρώσσοι της Σαχτάρ πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη-πρόκριση απέναντι στους ομοεθνείς τους της Ντιναμο (και στον πρώτο αγώνα όπου έληξε με σκορ 1-1 , άποψη μου είναι οτι δικαιούταν τη νίκη).Όσον αφορά τον γερμανικό εμφύλιο θα προτιμήσω να μείνω μακριά απο προβλέψεις μιας και η ισοδυναμία μεταξύ των ομάδων μπορεί να φέρει κάθε αποτέλεσμα.

Ετσι συνοπτικά οι προβλεψεις για σήμερα και αύριο έχουν ως εξής :

117. Chelsea f.c - Barcelona f.c 2 ποσοστό 2,50
130. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ -ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1 ποσοστό 2,10

Συνολική απόδοση δελτίου 5,25

και αν θέλουμε να ολοκληρώσουμε το κουπόνι μας με έναν τρίτο αγώνα
με χαμηλό ρίσκο και καλή απόδοση θα επιλέξουμε το
110. ΜΟΛΝΤΕ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 1 ποσοστό 1,75

το οποίο θα δώσει συνολική απόδοση 9,18


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ..



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: