Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η ώρα του μεγάλου τελικού




Όλοι οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι οδηγούν απόψε στη Ρώμη.
Η ώρα που περίμεναν εκατομμύρια φίλαθλοι του ποδοσφαίρου έφτασε.Απόψε στις 21:45 στο Ολύμπικο της Ρώμης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο καλύτερες (κατα τους ποδοσφαιρόφιλους ανα τον κόσμο), ομάδες φέτος.

Μπαρτσελόνα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπαρτσελόνα μιας και ο τελικός παίζεται σε ουδέτερη έδρα.
Τα πάντα στη Ρώμη έχουν άρωμα τελικού.Οι χιλιάδες φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν δώσει εορταστική αύρα και απο νωρίς το πρωί έχουν ξεχυθεί στους δρόμους φωνάζοντας συνθήματα των ομάδων τους και καταναλώνοντας αρκετά λίτρα μπύρας.



Οι δύο προπονητές απο την άλλη προτίμησαν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους άν και δεν αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις στον καταρτισμό των ενδεκάδων των δύο ομάδων.
Ας ελπίσουμε λοιπόν και ας ευχηθούμε να μας ανταμείψουν οι δύο ομάδες με καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο στις 21:45 από την τηλεόραση της ΝΕΤ.
Προσωπικά θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα για απόψε , αν και πιστεύω πως θα παρακολουθήσουμε ένα κλειστό παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες με την πιθανότητα του "Χ" να φτάνει σε υψηλά επίπεδα τουλάχιστον γι την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.
Απο την άλλη οι δικές σας προτιμήσεις για τον αποψινό τελικό σύμφωνα με την ψηφοφορία του blog δείχνουν Barca με 82%!!Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: