Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Play Off SuperLeague '09


Με πλεονέκτημα τριών βαθμών θα πάει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ, και έτσι θα κυνηγήσει 2 αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Οι "πράσινοι", ο οποίοι επικράτησαν 4-1 του ΠΑΟΚ θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να καταλάβουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έναντι των "κιτρινόμαυρων" που θέλουν μόνο νίκη.

Παρ' όλο που η Λάρισα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες σε όλο το β' ημίχρονο, λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Αλκαζάρ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 αν και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως απο τους "βυσσινι". Η ΑΕΛ έχασε και πέναλτι με τον Πάρα στο 17'.



Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ με 4-1 τον ΠΑΟΚ.Ο "Δικέφαλος" κατέβηκε με αρκετές απουσίες βασικών στο αρχικό σχήμα με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί νωθρός και ασύνδετος.

Τα τέρματα των "πρασίνων" σημείωσαν οι Καραγκούνης με πέναλτι (36΄), Γκάμπριελ (40΄), Σαλπιγγίδης (59΄) και Πετρόπουλος (90΄+), ενώ για τον "Δικέφαλο" είχε μειώσει ο Αναστασάκος στο 63ο λεπτό.





Βαθμολογία

1. Π.Α.Ο 15β.
2. Α.Ε.Κ 12β.
3. Π.Α.Ο.Κ 6β.
4. Α.Ε.Λ 1β.

Η επόμενη αγωνιστική :

Κυριακή 31 Μαΐου

Π.Α.Ο - Α.Ε.Κ (21:15)
Π.Α.Ο.Κ - Α.Ε.Λ (21:15)



Share

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

apotyximenoi filoxenoumenoi stin xora mas mia zoi tha eiste