Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Νέο βίντεο των "Anonymous" για την Ελλάδα



 


 Με ένα νέο βίντεο οι "Anonymous" προσπαθούν να αφυπνήσουν συνειδήσεις και να διαδώσουν το μήνυμα της ελευθερίας, των δικαιωμάτων των πολιτών και της πραγματικής δημοκρατίας. Σε μία πρόχειρη μετάφραση στο βίντεο αναφέρουν ..


"Αγαπητοί πολίτες του κόσμου. Η Ελλάδα όπως τη γνωρίζαμε δεν υπάρχει πιά.
Οι ηγεμόνες έχουν χαράξει μία γραμμή σε αυτό που αποκαλούν δημοκρατία μεταξύ των πολιτών και των ιδίων.Οι πολίτες της Ελλάδας βιώνουν την κατάλυση των θεσμών και των συνταγματικών τους δικαιωμάτων. Τα θεμέλια της δημοκρατίας και της ελευθερίας , για τα οποία οι προηγούμενες γενιές έχουν πολεμήσει , θανατώνονται με συνεχή και σταθερό τρόπο κάθε μέρα. 
  Η ψεύτικη οικονομική κρίση θρυμματίζει οικογένειες, στέλνει τους ανθρώπους στην ανεργία και στην πείνα. Οι άνθρωποι που δεν μπορούν πια να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τους φόρους αυξάνονται σε αριθμό κάθε μέρα. Οι φόροι που ψήφισε το κοινοβούλιο, οι οποίοι είναι σκόπιμα συνδεδεμένοι με την οικονομική απάτη από το κατεστραμμένο πολιτικό σύστημα και τους τραπεζίτες,δεν θα σταματήσουν να έρχονται.
  Ο έλεγχος της εθνικής κυριαρχίας έχει δοθεί πλήρως στο ΔΝΤ και στους οικονομικούς τρομοκράτες, έργο των οποίων θα είναι να ληστέψουν την περιουσία της Ελλάδας και του λαού της όπως έκαναν σε Ιρλανδία και Αργεντινή κατά το παρελθόν.
  
Διαμαρτυρόμαστε για
τις ενέργειές τους ζητώντας το αυτονόητο. 


 Πρόσφατα είχαμε μια ειρηνική διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος όπου χιλιάδες άνθρωποι ζητούσαν από την κυβέρνηση να υποχωρήσει.Η απάντηση ήταν ακραία αστυνομική βία με τυφλά χτυπήματα σε ηλικιωμένους και παιδιά χωρίς προφανή λόγο.Από τότε, η αστυνομία χρησιμοποιεί ακραία βία σε οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας. 
  Νέοι αντι-συνταγματικοί φόροι θα έρθουν, πιο σκληροί από ποτέ και ακόμη περισσότεροι άνθρωποι θα φτάσουν το όριο της φτώχειας. Τώρα και με τη χρήση φόρων μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος όπου οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν να πληρώσουν,μετά και τη νέα μείωση στους μισθούς, η Κυβέρνηση απειλεί με διακοπή του ρεύματος. 


 Χωρίς ηλεκτρική ενέργεια δεν θα υπάρχει και το διαδύκτιο.
 Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την περίπτωση να χαθεί η επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο και να μην μπορούμε πλέον να μοιραζόμαστε αυτά που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. 
 Καλούμε για την υποστήριξή μας στην καταπολέμηση. 
  Αυτή η παγκόσμια εξουσία πρέπει να πέσει.Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες μετά το οικονομικό πείραμα που συντελείται στην Ελλάδα. 
 Οι πολίτες έχουν ξυπνήσει, και προετοιμάζουν μαζικές διαδηλώσεις στις 6 και 19 Οκτωβρίου στο Σύνταγμα.Θα ακολουθήσουν και άλλες ημέρες διαδηλώσεων . 
 Διαδώστε το μήνυμα για την υποστήριξη μας. Υποστήριξη της ελευθερίας και της δημοκρατίας.




Είμαστε Λεγεώνας.

 Δεν συγχωρούμε. 
 Δεν ξεχνάμε.
 Περιμένετέ μας.."





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: