Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Γιατί στη ζωή, τίποτα δεν είναι τυχαίο..






 Σήμερα είναι η επέτειος των 2 χρόνων της Κυβέρνησης του Γ.Α.Π , ήταν 4 Οκτώβρη του 2009, εκείνη η αποφράδα ημέρα όπου η πλειοψηφία του λαού έδωσε με την ψήφο του το δικαίωμα διακυβέρνησης στο ΠΑ.ΣΟΚ (Πανελλήνιο Σόκ).. 
   Επίσης σήμερα είναι μία σημαντική επέτειος και για το κόμμα της αντιπολίτευσης, τη Νέα Δημοκρατία , όπου γιορτάζει τα 37α γεννέθλιά της από την ιδρυτική διακύρηξη της παράταξης από των Κωνσταντίνο Καραμανλή. 
   Ακόμη, σήμερα είναι και η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων όπως αυτή θεσπίστηκε στη Φλωρεντία το 1931 ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα.    


  Προσωπικά πιστεύω πως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο..κι επειδή δεν μου φταίνε σε τίποτε τα καημένα τα ζωάκια για να τα συγκρίνω με άλλα όντα τα οποία ζούνε παρασιτικά και εις βάρος της κοινωνίας μας χωρίς να έχουν τίποτε το ιδιαίτερο και αξιόλογο να προσφέρουν, ας επικεντρωθούμε στο σημαντικότερο όλων από τα παραπάνω , που δεν είναι άλλο από την επέτειο της δίχρονης διακυβέρνησης από το Σοσιαληστρικό Κίνημα. 
  
  Δύο χρόνια διακυβέρνησης από την Τρόικα,εεε, της Κυβέρνησης των επoνομαζόμενων ΣοσιαΛηστών ήθελα να πω, που κατάφερε
σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει τη χώρα και τον ελληνικό λαό σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και απελπισίας..Που κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να παραχωρήσει τα κυριαρχικά εθνικά δικαιώματα της χώρας στους ξένους οικονομικούς κατακτητές αμαχητί, που κατάφερε να θέσει την μικρομεσαία τάξη, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της εθνικής οικονομίας "πρό των ευθυνών της" για την κατάντια της χώρας (αλήθεια, πόσο ειρωνικό αυτό..),με μέτρα που λαμβάνει για τη θανάτωση των μικρομεσαίων εισοδημάτων μιας και είναι ανίκανη να εισπράξει φόρους από τους έχοντες και κατέχοντες (μιας και φαίνεται πως είναι οι άμεσοι χρηματοδότες του σάπιου πολιτικού συστήματος της χώρας μας εδώ και δεκαετίες..) , αυτής της Κυβέρνησης που δίωξε την φοροδιαφυγή (εδώ κι αν γελάμε..και κλαίμε μαζί..), αυτής της Κυβέρνησης που βρήκε τα λεφτά που κάπου υπήρχαν (όπως έλεγε ο Πρωθυπουργός προεκλογικά) ενώ οι προηγούμενες Κυβερνήσεις ήταν ανίκανες να βρούνε..που είναι έτοιμη να φέρει τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα στα επίπεδα της Βουλγαρίας με μισθούς πείνας των 200 και 300 ευρώ.
  Φυσικά και το ύφος των παραπάνω είναι σε τόνο ειρωνικό και διασκεδαστικό μιας και τα αποτελέσματα της δίχρονης αυτής Κυβέρνησης το έχουμε νιώσει όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά στο πορτοφόλι και την καθημερινότητά μας. Και όσο κι αν προσπαθεί αυτή η Κυβέρνηση να μας κάνει να την πιστέψουμε , και οτι έχει στόχο και σκοπό το καλό της πατρίδας και την εξυγίανση των νοσούντων οργανισμών του κράτους, δυστυχώς δεν πείθει..όσο καλή διάθεση κι αν έχει κανείς μαζί της.. 
   Οι προεκλογικές της υποσχέσεις έμειναν λόγια του αέρα (όπως έχω παραθέσει σε προηγούμενο άρθρο με σχετικό βίντεο των δηλώσεών τους..).Και σήμερα βιώνουμε την πραγματικότητα του άκρως αντίθετου από αυτά που ακούγαμε από τα χείλη τους μόλις δύο χρόνια πρίν. 
   Και είναι να τα βάζεις με τον εαυτό σου καμιά φορά για την ανοχή που έχεις επιδείξει σε όλα αυτά τα ψέμματα, τις ανακρίβειες αυτών των λαοπλάνων πολιτικών που παγίδευσαν έναν ολόκληρο λαό και τον ξεπούλησαν χωρίς ίχνος ενοχής ,ακόμη και σήμερα που γράφω αυτό το κείμενο , για όσα έχουν κάνει. 
   Και για να χρησιμοποιήσω και μία αθλητική έκφραση που χρησιμοποιείται για τους προπονητές που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα σε μία ομάδα..ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτή η Κυβέρνηση "θα προλάβει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου" .. και αν μαζί με αυτό αναγκαστεί ο λαός να δώσει και πάλη τη μάχη του για να ανακτήσει τα κυριαρχικά του εθνικά δικαιώματα που "αυτοί" φρόντισαν να παραχωρήσουν ελαφρά τη καρδία στα ξένα οικονομικά "κοράκια". 
   Προσωπικά δεν πιστεύω σε μαγικά ραβδάκια.. επαφίω της όποιες ελπίδες μου για αναστροφή της κατάστασης στο ελληνικό DNA , που εύχομαι να μην έχει μεταλλαχθεί και αυτό από την προπαγάνδα που εισβάλει στον εγκέφαλό μας καθημερινά , και όλοι μαζί να δώσουμε ακόμη μία μάχη για την ανεξαρτησία, την ευημερία και για μία ανθρώπινη διαβίωση..ο καιρός θα δείξει.. 


 Και μία προειδοποίηση για όλους αυτούς που μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση.. 
Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη..αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη..



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: