Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Έφυγε ο "βασιλιάς" της pop..

Ο Michael Jackson, το "παιδί θαύμα" και ιδιοφυία της μουσικής άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες.

Ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες, Fred Corral, δήλωσε πως ο 50χρονος Jackson πέθανε την Πέμπτη, 25 Ιουνίου, από καρδιακή ανακοπή. Σε συνέντευξή του σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι ο θάνατος του Jackson διαπιστώθηκε στις 2.26- τοπική ώρα Καλιφόρνια, αφού τον εξέτασαν οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, από την κατοικία του.

Ο Jackson ετοιμαζόταν για τη "μεγάλη επιστροφή του" με μια σειρά από συναυλίες που θα ξεκινούσαν στο Λονδίνο στις 13 Ιουλίου. Οι παραστάσεις του θα ολοκληρώνονταν τον Μάρτιο του 2010. Όλα τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί από τον Μάρτιο.

Ο Jackson με τη χαρακτηριστική φωνή και το απαράμιλλο ταλέντο στο χορό, ήταν ήδη γνωστός από τα 10 χρόνια του αλλά σταδιακά έγινε διεθνής σταρ και κατάφερε να κερδίσει 13 βραβεία Grammy, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Υπολογίζεται ότι συνολικά πούλησε 750 εκατομμύρια δίσκους.




O Μichael έζησε και το μάυρο..και το άσπρο..
We will see you in Neverland..







Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: