Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την νέα "Ολυμπιακή"


Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την νέα "Ολυμπιακή" , είναι το moto που κυριαρχεί στην νέα Ολυμπιακή που όπως είναι γνωστό βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του Α.Βγενόπουλου (κατά πολλούς τον κορυφαίο Έλληνα επιχειρηματία - dealer των τελευταίων ετών).
Η νέα Ολυμπιακή λοιπόν καλεί όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν σε μία διαδικασία επιλογής του νέου λογότυπου της εταιρίας. Κι αυτό γιατί όπως λέει η νέα διοίκση της Ολυμπιακής , η εταιρία αυτή είναι ένα κομμάτι της ιστορίας και της ζωής όλων των Ελλήνων και ως τέτοιο ανήκει σε όλους μας.
Η διοίκηση είχε στα χέρια της 850!προτάσεις για το νέο λογότυπο.Κατέληξε τελικά στις 3 εκείνες προτάσεις που θεωρούνται πως ταιράζουν περισσότερο στην ιστορία της και στο όραμα των ιδιοκτητών της για τη νέα OlympicAir , και ζητάει από εμάς να ψηφίσουμε μία απο τις τρείς αυτές προτάσεις.
Να σημειωθεί πώς όποιος συμμετέχει στην διαδικασία αυτή μπαίνει αυτόματα και σε κλήρωση για 50 διπλά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς της νέας OlympicAir.
Δεν χάνουμε τίποτα δηλαδή να συμμετάσχουμε κι εμείς σ'αυτην την απλή διαδικασία και να προτείνουμε βάσει της δικής μας λογικής και αισθητικής το νέο λογότυπο στην σελίδα

http://www.oalogo.gr/

Η διαδικασία λήγει στις 29 Ιουνίου.








Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: