Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

11/09/2001 - 11/09/2011

  Πέρασαν κιόλας δέκα ολόκληρα χρόνια από τη μαύρη εκείνη μέρα για την Αμερική και το λαό της . Ήταν γύρω στις 4.00μ.μ όταν όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα είχαν συντονιστεί με το κέντρο της Ν.Υόρκης.Λίγο αργότερα οι οθόνες γέμισαν από εικόνες καταστροφής , φωτιάς , ανθρώπων να πέφτουν από τους δύο ουρανοξύστες για να σωθούν , και άλλους ως παρατηρητές από κοντινή απόσταση να μην μπορούν να πιστέψουν το δράμα που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια τους. Ήταν μία μέρα που κλυδώνισε την εθνική ασφάλεια της χώρας όπου μετά το χτύπημα στο Κέντρο Εμπορίου και τους δίδυμους πύργους ,οι μέρες και οι νύχτες για τους πολίτες της Νέας Υόρκης, και όχι μόνο ,απέκτησαν φόβο, ανασφάλεια και έναν αόρατο εχθρό.
  Φανατικοί Μουσουλμάνοι έριξαν τους δίδυμους πύργους; Μουσουλμάνοι τρομοκράτες; Στο όνομα της Τζιχάντ; Στο όνομα του Ισλάμ; Στο όνομα του ΑΛΛΑΧ; Πόλεμος κατά της τρομοκρατίας; 
 Δείτε το παρακάτω πρόσφατο Ντοκιμαντέρ με σοκαριστικές αποκαλύψεις, επιχειρήματα, και μαρτυρίες που βγήκαν στην δημοσιότητα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.



Share

1 σχόλιο:

Katherine Mardaki είπε...

ine poli thlivero to gegonos ekinis tis imeras kai krima gia oses psixes xathikan etsi adika.

eksipno to short-film afto kai bravo kai se esena!