Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Το ταξίδι ξεκίνησε..


Το ευρωπαΐκό ταξίδι του Π.Α.Ο.Κ ξεκίνησε από το παγωμένο λόγω του πρόσφατου μακελειού Όσλο.Χθές ήταν η τρίτη επίσκεψη των ασπρόμαυρων στην πόλη του Όσλο από το οποίο μετά και τη χθεσινή επικράτηση κατέχει το απόλυτο 3 στα 3.
Η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ με αρκετές απουσίες αλλά και συσσωρευμένη κούραση στα πόδια των παικτών μιας και ακόμη βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας κατάφερε να μην απειληθεί ουσιαστικά από τον αντίπαλό του ο οποίος έχει διανύσει το μισό πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ρυθμό και την ετοιμότητα της ομάδας.Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι είναι τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτερη των αντιπάλων της.
Με έναν εξαιρετικό Λαζάρ , με έναν Βιερίνια που έδειξε πως ακόμη και στην όχι τόσο καλή του μέρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ενός παιχνιδιού,με τα δύο αμυντικά του χαφ Γκαρσία και Αρίας να κάνουν πολύ μεστό παιχνίδι και να συνδέουν την άμυνα με την επίθεση με σωστή κυκλοφορία,αλλά φανερώνοντας επίσης και κάποιες αδυναμίες σε θέσεις όπως των δύο άκρων της άμυνας αλλά και της επίθεσής του, οπου θα πρέπει να βρεθούν λύσεις για το πρωτάθλημα, ο Π.Α.Ο.Κ έφυγε νικητής από το Ούλεβαλ και κατέστησε τον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα τυπική διαδικασία.
Μέσα σε όλα αυτα δεν θα πρέπει να προσπεράσουμε την δουλειά που φαίνεται να έχει κάνει ο τεχνικός της ομάδας Λάζλο Μπόλονι σε πολλούς τομέίς αν και είναι νωρίς ακόμη για να κρίνουμε οτιδήποτε.
Τα δύο γκόλ της αναμέτρησης πέτυχαν ο Βιερίνια μετά από έξοχη ενέργεια του νεαποκτηθέντα Λαζάρ(ο οποίος άνετα θα μπορούσε να είναι ο ΜVP του χθεσινού Π.Α.Ο.Κ),και το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Πάμπλο Γκαρσία με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή στο 90'.
Η πορεία της ευρώπης λοιπόν ξεκίνησε με το δεξί για τον Π.Α.Ο.Κ και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια προσδοκώντας να μας χαρίσει για ακόμη μία χρονιά αξέχαστες στιγμές σαν αυτές που νιώσαμε και χαρήκαμε πέρυσι.
Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις αλλά και τα δύο γκόλ που έκριναν την αναμέτρηση στο παρακάτω βίντεο..






Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: