Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Big Mac το ανάγνωσμα..


Η εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" του δημοσιογράφου Κωστα Μπαξεβάνη , ασχολήθηκε χθες με τον εξαφανισμένο από τη μέρα που έγιναν οι αποκαλύψεις για την "παράγκα Νο2" του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μάκη Ψωμιάδη.
Μέσα από μαρτυρίες πολιτών που κατά καιρούς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις πράξεις του Μακη Ψωμιάδη γίνεται κατανοητό πως η ιστορία του αρχίζει από την εποχή της Χούντας, έχοντας συμμετοχή στην ΕΣΑ (βασανισμός αντιφρονούντων κτλ), και φτάνει στο σήμερα με το ξέπλυμα "μαύρου χρήματος" και τους παράνομους στοιχηματισμούς,περνώντας από παράνομο εμπόριο χρυσού , κατηγορίες για χρηματισμό αστυνομικών για να διευκολυνθούν οι παράνομες συναλλαγες του, κατηγορίες για απαγωγή ,συκοφαντία και άλλα πολλά..
Το σημαντικότερο όμως που βγαίνει από αυτή την εκπομπή είναι πως αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει ούτε μία μέρα φυλακή ενώ έχει καταδικαστεί για κάποιες από τις πράξεις του, γεννώντας έτσι το εύλογο ερώτημα σε όλους μας , πώς τα έχει καταφέρει και το έχει αποφύγει.
Έτσι, η αναζήτησή του από τις ελληνικές Αρχές για την συμμετοχή του στο κύκλωμα με τους στημένους αγώνες, γι'αυτούς που ξέρουν το παρελθόν του , δεν είναι παρά μια απλή περιπέτεια..
Τα συμπεράσματα δικά σας

Ο ασύλληπτος Μάκης Ψωμιάδης from Kouti Pandoras on Vimeo.





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: