Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ασπρόμαυρα Νέα


ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ


Ο Αντελίνο Βιειρίνια τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από τους αθλητικούς δικαστές και έτσι θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς εξέτισε την ποινή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραικό.Ενώ το πρόβλημα για τον Π.Α.Ο.Κ είναι το τράβηγμα που ταλαιπωρεί τον Ίλια Ίβιτς και είναι αμφίβολο άν θα καταφέρει να προλάβει μιας και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα.


ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ


Με πρωτοβουλία του Θόδωρου Ζαγοράκη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε την παρουσία τριών εισαγγελέων (δύο τακτικών και ενός αθλητικού) την Κυριακή στο Καραισκάκη, για να εποπτεύσουν την τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την προστασία των μελών της αποστολής του ΠΑΟΚ.


O ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ


Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Γιώργος Δαλούκας του συνδέσμου Θεσσαλίας.
Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά θα σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό.Ενώ επιστρέφει μετά την "άτυπη" τιμωρία του ο Παμπορίδης του συνδέσμου Κιλκίς στο "ντέρμπι" Α.Ε.Κ - Π.Α.Σ Γιάννενα.


ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΤΖΟΕ ΜΠΙΖΕΡΑ


Στην Ισπανία είναι το πιο πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόε Μπιζέρα. Η παρουσία του Ισπανού εκπροσώπου του στη Θεσσαλονίκη θα δώσει οριστικό τέλος στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει καλή διάθεση κι από τις δύο πλευρές για να κλείσει το θέμα το συντομότερο.




Share

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ase re psile tora
na sas do tha to kanete?

asterix.. είπε...

file pontarw sto na min xasw..k apo kei k pera..oti kalo er8ei..
episis pontarw k ston asso ton diko sas..prepei na to kanete!
kali epityxia k stous dyo loipon..