Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεκινάει το ΕUROBASKET 2009


Για την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση. Η παρουσία νέου προπονητή (Γιόνας Καζλάουσκας) αλλά και των πέντε "ρούκι" σε μεγάλη διοργάνωση (Περπέρογλου, Καϊμακόγλου, Καλαμπόκης, Καλάθης, Κουφός) δίνει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον μιας και αποτελεί το σοβαρότερο τεστ της "επίσημης αγαπημένης" ενόψει της επόμενης μέρας.
Απο την άλλη , η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας ,οι Σκοπιανοί, διαθέτουν στο ρόστερ τους παίκτες με ελληνικό παρελθόν αλλά και μέλλον. Ο λόγος για τους πρώην...Ελληνες, Τζερεμάια Μάσεϊ (Αρης), Βρίμπισα Στεφάνοφ (ΑΕΚ, Ολυμπιακός) και Πέρο Αντιτς (ΑΕΚ) αλλά και τον νεοαποκτηθέντα παίκτη της ΑΕΚ, Ρίστε Στεφάνοφ. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιόβισα Αρσιτς στηρίζει πολλά στην ταχύτητα και στην περιφερειακή ευχέρεια των παικτών του.
Ευκαιρία για τους διεθνείς μας να αποδείξουν ποιός είναι το αφεντικό του ομίλου απέναντι στους προκλητικούς Σκοπιανούς που σημειωτέων θα αγωνιστούν χωρίς τον όρο "Μacedonia" στον τίτλο και την φανέλα τους.
Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του EUROBASKET 2009 που θα λάβει μέρος στην Πολωνία αναλυτικά είναι :

Α' όμιλος (Πόζναν):

17:30 Ελλάδα - ΠΓΔΜ (ΝΕΤ)
20:15 Κροατία - Ισραήλ (ΕΤ1)

Β' όμιλος (Γκνανσκ):

17:30 Ρωσία - Λετονία
20:15 Γαλλία - Γερμανία

Γ' όμιλος (Βαρσοβία):

19:15 Μ. Βρετανία - Σλοβενία
22:00 Σερβία - Ισπανία (ΝΕΤ)

Δ' όμιλος (Βρότσλαβ):

19:15 Πολωνία - Βουλγαρία
22:15 Τουρκία - Λιθουανία 22:15 (Sport+)

Καλή επιτυχία στην αγαπημένη όλων των Ελλήνων!!









Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: