Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Να είσαι καλά Fernando..


Ο Fernando Santos παραχώρησε σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την τελευταία του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του ΠΑΟΚ. Με λίγες και σοβαρές κουβέντες , κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει όλον αυτό τον καιρό, αποχαιρέτησε όλους τους συνεργάτες του , τη διοίκηση , και τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ αναφέροντας πως το ματς με τον Άρη στο Κλ.Βικελίδης θα είναι το τελευταίο του στον ασπρόμαυρο πάγκο.
Μία απόφαση που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους φιλάθλους
τόσο για την χρονική περίοδο που γίνεται όσο και για την συνέχιση του έργου του που φαίνεται για κάποιους πως έμεινε στη μέση.
Ο ίδιος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις και τις προθέσεις του δήλωσε πως "Με κούρασε η καθημερινή τριβή και χρειάζομαι ξεκούραση και ώρες με την οικογένειά μου.."
Όπως και να έχει προσωπική μου άποψη είναι πως είναι ένας από τους σημαντικότερους προπονητές που πέρασαν από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ , παρουσιάζοντας έργο σε όποια ομάδα και άν πήγε , και ένα ακόμη μεγάλο κατά τη γνώμη μου προσόν του είναι οτι ποτέ δεν προσπάθησε να πάει με το "ρεύμα"..παρουσιάζοντας τις εμμονές του που πολλες φορές παρεξηγουνταν από τον κόσμο.
Ο δρόμος από εδώ και πέρα μετά την αποχώρηση του Santos δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και οι κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα 8α πρέπει να γίνουν βάσει του προγραμματισμού που έχει η ομάδα εδώ και 3 χρόνια.
Τέλος να πούμε πως η ατμόσφαιρα καθ'όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ήταν φορτισμένη συναισθηματικά για τον Santos.







Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: