Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ROCKWAVE FESTIVAL 2010


Το 14ο Rockwave Festival ανοίγει τις πύλες του τον Ιούλιο για να υποδεχθεί και πάλι πολύ γνωστά αγαπημένα ονόματα του ελληνικού κοινού .
Ένα τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου μιας και τα φετινά ονόματα που θα εμφανιστούν στη σκηνή του TerraVibe στη Μαλακάσα έχουν πολυπληθές κοινό στην Ελλάδα.
Πιό συγκεκριμένα την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, στη σκηνή του Terra Vibe θα εμφανιστούν οι συνήθεις ύποπτοι Faithless, αλλά και οι Black Eyed Peas, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη στιγμή που είναι πιο επιτυχημένοι από ποτέ .
Το Σάββατο 10 Ιουλίου ο Fatboy Slim θα κυριαρχήσει στα decks, ενώ μία μέρα αργότερα, οι εμβληματικοί ήρωες του Bristol, οι Massive Attack, θα παρουσιάσουν τον καινούργιο δίσκο τους "Heligoland", αλλά και τα trip-hop classics τους από τα 90s.Τα υπόλοιπα ονόματα που θα εμφανιστούν στο φετινό Rockwave είναι οι Ska-P, το πιο δημοφιλές ska punk συγκρότημα της Ευρώπης, οι gypsy punks Gogol Bordello, o DJ Shadow, οι Βρετανοί post new wave-άδες White Lies, ο John Garcia που θα αναβιώσει τους Kyuss και το ανερχόμενο αστέρι της trip hop Martina Topley-Bird.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 23 Μαρτίου, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.


                                 http://www.rockwavefestival.gr/







Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: