Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Sergio Conceicao κρεμάω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια



Και ενώ όλα έδειχαν ότι ο Conceicao προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του και να αγωνιστεί στο παιχνίδι της επόμενη Κυριακής με τον άρη, ο Πορτογάλος ανακοίνωσε εντελώς αιφνιδιαστικά, το μεσημέρι, την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 35 ετών .
Ο διεθνής παίκτης εγκαταλείπει πλέον οριστικά τα γήπεδα, μετά από μια σπουδαία πολυετή καριέρα με τελευταίο σταθμό την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. με λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ενημέρωσε τον κόσμο του "Δικεφάλου", ότι ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας Sergio Conceicao αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου κ. Ζήση Βρύζα και αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.
Η εξέλιξη αυτή ήταν μια σκέψη που υπήρχε από καιρό σε διοίκηση και παίκτη, από τη στιγμή που ο Ζήσης Βρύζας άφησε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για να διαδεχθεί τον Θόδωρο Ζαγοράκη στην προεδρία του συλλόγου. Οι δύο πλευρές (Βρύζας -Conceicao) συζήτησαν αρκετές φορές το όλο θέμα και ζύγισαν όλα τα δεδομένα, πριν καταλήξουν σε συμφωνία, με τον Conceicao να αποδέχεται τελικά την πρόταση.
Ο Sergio θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009 (13.00) προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα Τύπου (20ς όροφος) του γηπέδου Τούμπας.


Δήλωση του Sergio Conceicao


Θέλω να ανακοινώσω σήμερα το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Κοιτώντας πίσω είμαι περήφανος για όσα πέτυχα. Είμαι περήφανος επίσης επειδή κρεμάω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια σ' ένα πραγματικά μεγάλο σύλλογο.
 Αποδέχθηκα με μεγάλη τιμή την πρόταση του Προέδρου Ζήση Βρύζα να αναλάβω τη θέση του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού τμήματος και να συνεχίσω να αποτελώ κομμάτι του Π.Α.Ο.Κ.




Sergio Conceicao








Share

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

exete ginei omada palaimaxon opoios erxetai kremaei papoutsia